Rutiner

10

Isabella Cox

VD och hundskötare

0 st
Personal
0 st
Hundgrupper
0
Nöjda Hundägare

Dagliga Rutiner

Ankomst 7.00-9.00 – Dagiset öppnar kl.7.00 på morgonen och alla hundar anländer nyrastade fram till kl.9.00. Hundar som lämnar senare än kl.9.00 kommer inte ut på första promenaden och det är då viktigt att de blivit rastade ordentligt innan de kommer in på dagiset.

Förmiddagspromenad 9.00-13.00 – När alla hundar kommit så går vi ut på vår första långpromenad. Varje runda anpassas efter de hundar som är ute och promenerar, då endel hundar vill gå lite längre medans andra inte riktigt orkar det. Vår första runda är upp till en timmes promenad.

Lunch 12.00-13.30 – Efter alla förmiddagspromenader är det dags för lunchfodring av alla hundar och alla vattenskålar diskas. Efter att hundarna fått lunch är det dags för personalen att äta sin lunch. Då sänker vi ljuset i lokalerna och hundarna passar på att vila inför nästa promenad. Under den här timmen är dörren låst och inga inlämningar/utlämningar av hundar sker.

Eftermiddagspromenad 13.30-16.00 – Eftermiddagspromenaden är en varierad promenad. Endel gillar att gå och bada om det är varmt ute, endel vill kanske springa lös och skoja i rastgården och någon kanske vill följa med ut på en joggingtur. Eftermiddagspromenaden är kortare än på förmiddagen och varje grupp är ute ca 20min. 

Hemgång 16.00-18.00 – Efter 16.00 är alla hundar rastade och väntar då på att bli hämtade. Enstaka kisspauser kommer vi ut på vid behov om vi har knattar på dagis (se knattegruppen). Om matte eller husse har för avsikt att komma tidigare än kl.16.00 så är det bra om vi vet, för då anpassar vi just Din hunds sista promenad så den är avklarad innan ni kommer.

Omgivningar

Vi promenerar runt i hela Bergshamra, i omgivande skogarna och längs vattnet till Bockholmen och runt i den härliga slottsparken runt Ulriksdalsslott. Vi har en rastgård alldeles bredvid vårt dagis där vi kan släppa hundarna lösa. Vintertid finns även en stor hage i södra Bergshamra där vi kan släppa våra hundar lösa. Sommartid så gör vi även utflykter och är då ute på lite längre promenader. Utflykter som vi gillar är att åka till Drottningholm, promenera till Hagaparken eller till Kaninholmen och bada med hundarna som gillar det.